Plaćanje Moneybookers računom

Moneybookers je online servis za plaćanje, primanje i slanje novca putem interneta. Moneybookers vam omogućuje da kupujete putem interneta bez otkrivanja podataka o svojim bankovnim računima, brojevima kartica i slično. Jednostavno uplatite novac na svoj Moneybookers račun, a onda ga možete trošiti na što god poželite ili poslati prijatelju. Plaćanje vršite upisivanjem svog e-maila registriranog sa Moneybookers servisom i pripadajuće lozinke (lozinku za MB morate čuvati i nikada je otkriti nikome - na to će vas upozoriti i Moneybookers, ali to je zbilja važna informacija).
Moneybookers račun možete besplatno otvoriti putem https://www.moneybookers.com/.

Od 01.04.2008. Erste banka , kao jedina banka u Hrvatskoj, posluje s Moneybookersom.


Moneybookers je provjerena bankovna alternativa koja u svojoj mreži bilježi milijune korisnika, s pristupom Online kupnje i prijenosa novca (Western Union u virtualnom svijetu) na najpouzdaniji, siguran i prikladan način.

Za korištenje Moneybookers servisa, korisnici mogu registrirati kreditne i debitne kartice, osim Maestro debitnih kartica.

Svim korisnicima Moneyebookers računa iz Hrvatske je na taj način olakšan prijenos novca, a važno je istaknuti da je novčano prometovanje (pranje novca) uređeno Zakonom Republike Hrvatske.

Detaljne informacije se mogu potražiti na stranicama Moneybookersa.

Kada imate novca na Moneybookers računu, možete vršiti razna plaćanja i to u realnom vremenu.

Prednosti Moneybookersa su što je Moneybookers jedno sigurno, pouzdano i centralizirano rješenje plaćanja. Od sada ne morate davati broj vaše kartice na raznim sajtovima kada god želite nešto platiti online ili napraviti uplatu kod raznih kladionica i prolaziti razne procedure autorizacije i to više puta. Dovoljno je da otvorite račun na sigurnom i provjerenom Moneybookers sajtu i sa jednim računom učlanjujte se u kladionice, kupujte na raznim web sajtovima, plaćajte online, bez straha da će netko zloupotrebiti broj vaše kartice. Moneybookers je profesionalno i sigurno online riješenje za plaćanje.

Uplata (Deposit), mogućnosti uplate na Moneybookers račun
Moneybookers ima lokalne bankovne račune u 28 zemalja i podržava uplate u njihovim valutama. Hrvatska nije posebno podržana i za nas važe internacionalne metode. To znači da za uplatu možete koristiti bankovni transfer i kreditne kartice. Podržane kartice su Visa i Mastercard. Troškovi uplata bankovnim transferom su besplatne, a kreditnom karticom iznose 2,5%. Preporučam vam Euro kao valutu za uplatu iz Hrvatske. Ako se odlučite za bankovni transfer, bankovni račun Moneybookersa kao i druge potrebne informacije možete pronaći na Moneybookers sajtu.

Isplata, mogućnosti isplate sa Moneybookers računa:
Isplate su moguće bankovnim transferom na vaš bankovni račun, čekom i VISA karticom. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 Eura, za isplate čekom 3.50 Eura, te sa VISA karticom 2 Eura.

Isplata novca sa Moneybookers računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji će omogućiti bržu i jeftiniju isplatu.

 

Partneri